8 gedachten over “Contact”

 1. Planten….

  Geachte,
  Wij mochten planten neer zetten naast de kerk!! omdat ik zag dat er hekken staan.Nu zie ik dat 2 planten zijn gestolen,
  en dat vind ik erg jammer. Heb met 2 opzichter gesproken in de straat, die zijden dat de hekken open moeten blijven voor de kerk!! Gaarne reactie,
  Monique Lindhoudt

 2. In de Nolensstraat merken we dat er een enorm fietsenoverlast aan het ontstaan is door de werkzaamheden aan de Schepenstraat, fietsen worden over elkaar geplaatst en er ontstaat schade aan fietsen. Er is op de hoek van de statensingel een tijdelijke fietsvoorziening gerealiseerd en dat lijkt redelijk te werken maar niet iedereen maakt hier gebruikt van. Is het mogelijk dat er extra fietsopstelplaatsen gerealiseerd kunnen worden in de Nolensstraat?

 3. Goede dag,

  Zou graag willen weten wie ik moet benaderen voor wat vragen omtrent het eigenbeheer van de plantsoenen.
  De laatste meeting was ik helaas aan het werk en ik heb nog wel wat vragen omtrent wat ik gelezen en gehoord heb.

  Vriendelijke groet,

  Arn

  1. Beste Arn,

   In de komende maanden zal er nog een avond georganiseerd worden t.b.v. het zelfbeheer. Ik zal zorgen dat u op de mailinglijst staat. Als er nog vragen zijn, horen we dat graag.

   met vriendelijke groet,

   Jorrit Vroon
   KERNteam Schepenstraat

 4. Mooie site,
  ik zoek informatie over het voorlopig ontwerp waar staat dat op de site??
  hoor graag
  gr jacqueline stuurstraat 77c

  1. Beste Jacqueline,

   Er staat, inhoudelijk, geen materiaal op de site. De presentatie van het Voorlopig Ontwerp is woensdag 11 mei in de Prinsekerk. Daarna zal er een verslag van die avond op de site te vinden zijn.

   met vriendelijke groet,

   Jorrit Vroon
   KernTEAM Schepenstraat

 5. Hallo mede-Schepenen!

  Mooi dit initiatief, om de noodzakelijke ophoging en vervanging van de riolering aan te grijpen om de straat zo te maken als wij het liefst willen (voor zover mogelijk). Ik wil graag op de mailinglijst van de nieuwsbrief. Had me hier al eerder voor aangemeld, maar dat is niet doorgekomen denk ik.

  Zelf vind ik het een mooi streven, zonder me al diep in de plannen te hebben verdiept (dus misschien is het al opgenomen), om onze straat en het groen in onze straat zo te maken dat het diervriendelijk is. Dat houdt in dat het groen vogels, vlinders, bijen, hommels en ga zo maar door aantrekt, omdat ze er voedsel, nestgelegenheid en veiligheid vinden. Ik ben lid van het IVN (Instituut voor Natuureducatie en Duurzaamheid) en het is volgens mij niet complex om voor bomen, heesters en planten te kiezen die zowel fijn zijn voor ons als bewoners als voor dieren. Dan krijgen we een levendige straat met kleur, geur en allerlei mede-bewoners. Zoals het nu al een beetje is. Ik loop graag door onze straat en vind dat jullie vrolijke en mooie geveltuinen hebben gemaakt en het zelfbeheerparkje was voor mij een positief punt om mijn huis te kopen, het gaf me een goed gevoeld over de straat.

  Is het een idee om ook de jongeren van de Baljuwstraat (gebouw Raad voor Arbeid) te betrekken? Daar wonen bijvoorbeeld ook jonge kunstenaars, die wellicht iets kunnen toevoegen of doen.

  Groet,
  Edith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *